Mitja Marató de Sitges: Corrent amb la calculadora

Després d´una setmana complicada, fent servir gairebé tots els serveis sanitaris familiars i coincidint amb el primer cap de setmana de rebaixes on el diumenge està gairebé tot obert , menys el petit comerç: Mitja Marató de Sitges 2013.

Aquest any presentava una novetat el circuit: ens suprimien la llarga pujada, però sense que ningú se´n adonés i gràcies al principi universal del que puja , baixa, també suprimien la baixadeta .

La consigna del gran mestre, @enricrota , era clara: 3:55 / Km . Diuen que la mitja marató de sitges és plana: Quan corres no tens aquesta sensació.

Abans de sortir molt bones sensacions , sobretot al escoltar els comentaris habituals: ningú entrena i tot Déu està fatal. Començo a pensar que sóc l´únic que entrena i que estic rodejat d´una colla de fleumus.....

Xiulet de sortida i a tothom li passen els mals. Primers metres de desconcert i perdo la referència del @titimiro. Quan el torno a veure ja el tinc massa lluny. #merda

Fins a mitja cursa veig el 3:55 molt aprop. La idea seria mantindre-m´hi aprop i a partir del k15 apretar i patir.  El segon pas pel passeig, el tros més pla de la mitja , es fa etern i un cop acabat el passeig el ritme mig puja a  4:00.
Fer-lo baixar fins al 3:58 final m´ha costat un culló !!

Nota mental per la pròxima: estar més atent a la sortida, fotre´m 2 cafés encomptes d´un i no deixar que marxi el @titimiró.

Tot i aixó molt content de la progressió: 2011 1:29:57 , 2012 1:26:14 , 2013 1:24:58 .

Pròxima oportunitat #mitjadegranollers

Èric Besora Molins          1:24:58
Josep MªMoreno Furner 1:33:13
Elisabet Monteys Castro  1:59:53               Infatigable parella !!! Felicitats i moltes gràcies a tots dos.

RUN

Una vegada més barra lliure de fotos de la jefa, Rut Pujol Caralt. Mil gràcies als que m´heu animat en algun moment i en especial al David Caixach que m´ha acompanyat un bon tros. #crack

Acabant el dia a les rebaixes fent pujar les pulasacions de la tarjeta de crèdit

Avui dilluns: Game over, estic baldat.


Salut i tri !!!



0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!