100 x 100 HALF EMPURIABRAVA

Últimament els triatletes només ens queixem....

que si drafting , que si tramposos , que els jutges .....

podem semblar una mica repelents a qui ens pugui llegir...

 Pensem que fem un esport per disfrutar del que ens agrada, i que no ha de ser tant complicat poder fer-ho.

A principi de temporada la idea era fer 3 o 4 halfs.....  i per una cosa o altre han anat passant....  i aquest era l´última oportunitat per acabar la temporada 2014 siguent una mica triatleta.

Arribem a les 22:00 del dissabte i ens han d´obrir els boxes per fer el check in. Hi ha un vigilant de seguretat i totes les bicicletes estan protegides per un plàstic : primera sorpresa. Només ho havia vist en un Ironman 70.3.

L´endemà al matí , cada bicicleta té una caixa de plàstic al box per posar les coses (#ITUstyle).


 La sortida de la natació es fa tots plegats: sóm pocs , és un luxe. Sortida molt neta , és un SWIM  T1
circuit a una volta. Osti tú què llarg que s´ha fet.

Està ple de boies , cayacks i barques.


El circuit de ciclisme són 4 voltes a un circuit completament pla i de llargues rectes. La carretera és molt estreta en algun tram . A mig fer penso que si fós l´Ironcat només estariem a la meitat : quin horror !!!  La bicicleta no té cap dificultat però a l´última volta comença a fer una mica d´aire i ja n´estic fins als ous.  He begut i menjat bé i res no fa pensar que no pugui córrer bé. A cada volta hi ha avituallaments de bidons amb aigua. A cada cruilla hi ha algun voluntari. El circuit és amb transit tancat i en algun tram que compartim amb vehicles està separat per conos. A cada extrem més allunyat del circuit hi ha una control del xip groc. BIKE   T2

Haurem de començar a no fer cas de les previsions metereologiques: totes les previsions pronosticaven pluja i ja desde la sortida de l´aigua no hi havia ni un núbol enlloc. La cursa a peu que hauria hagut de ser un passeig acaba siguent una tortura.

La cursa a peu és un circuit a 2 voltes amb 2 avituallaments per volta. Una mala gestió de les ampolles d´aigua per part meva fa que el meu cervell arribi sofregit a l´última volta que s´em fa eterna. Crec que no havia fet mai una mitja amb 1:45.....  #mmp   RUN

En més d´una ocasió em vé el cap el BNP : Finisher but not prepared.....  però va.....  ja m´hauré fet passar "el gusanillo triatlètic" fins l´any que vé.

Al arribar medalla , avituallement i fisioteràpia.....    tot per 90 € . Amb les mateixes condicions podria ser imprescindible per l´any que vé.

Va... sigueu dolents , penjem el neoprè i ens veiem al cros i mitjes d´asfalt


http://www.pinterest.com/ericbesora/
https://www.facebook.com/ericbesora
http://www.instagram.com/ericbesoramolins
https://www.twitter.com/fisiorutpujol
https://www.flickr.com/photos/ericbesoramolins

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!