Triatló d´Arenys de Mar : Ironman vs Extreman

Estava nerviós . M´he despertat a les 5:00 . Els nervis a flor de pell com si fós el primer dia. Sóc a 10 minuts de boxes desde casa. Esmorço a les 6:55. No pot fallar res . És el meu primer dia fent fotos sense el modo automàtic de la càmera. Ha sigut genial .

En un cap de setmana on l´actualitat triatlètica es centrava a Zarautz i la resta de cracks eren al Campionat d´Espanya de Mitja distància a Catalunya es repartien el pastel : Cambrils i Arenys.

Cambrils , de l´organitzador de l´Extreme Man Salou , i Arenys de Mar de la factoria Perez , flamants organitzadors de Ironman 70.3 Barcelona.

 Sembla ser que pel que fa el nombre d´inscrits guanya per golejada Cambrils . Jo no vaig ser a Cambrils: Em vaig quedar fent fotos a Arenys , a 10 minuts de casa , però les crítiques que he llegit de Cambrils posen els pels de punta.

Triatletes !!! En la Quantitat no hi haurà mai la Qualitat. A no ser que comptis amb una infraestructura de medis i voluntaris que facin que el triatleta vulgui tornar. No tot es basa en omplir nits hoteleres i tindre una carpa de meta xula.

Els que competien a Arenys van poder gaudir d´un triatló Sprint poc massificat i amb el luxe de 3 sortides. Fent un cop d´ull entre la primera i la segona sortida , separades 5 minuts no crec que passesin dels 100 inscrits.....

Preneu nota per la próxima setmana a Sant Pol de Mar !! Encara em pilla més aprop de casa.


El circuit de ciclisme eren 4 voltes a un tram de la N-II . Que amb el poc nombre d´inscrits i amb el trànsit tallat podria haver estat un gran entreno de qualitat. 

La metereologia ha respectat als triatletes que segur que han disfrutat d´un gran dia de triatló , entrant a meta envoltats de banderoles d´Ironman i crec que inclús amb medalla amb la cinta Ironman. #frikis.

Per si algú vol llegir una crónica interessant de Cambrils , no us perdeu :



Nens i nenes , no és obligatori competir cada setmana . Triem les proves que creiem millors , i no ens haurem de queixar tant. #yonosoytonto és un èxit de markèting però no sempre el que fa tothom és el millor.


Salut i tri !!!

http://www.pinterest.com/ericbesora/
https://www.facebook.com/ericbesora
http://www.instagram.com/ericbesoramolins
https://www.twitter.com/ericbesora
https://www.flickr.com/photos/ericbesoramolins

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!