Cursa de Na´dalt

En una cronoescalada, només hi ha dues coses importants: el xip i el cronómetre. Un cop aclarat això, només queda apretar el cul i les dents i arribar a d´alt el més ràpid que puguis. 3862 metres , +610m desnivell.

Per pujar disfrutant del paisatge tens els altres 364 dies de l´any. Sóm afortunats de viure on vivim i , Bellmunt té unes possibilitats d´entrenament infinites, tant corrent com en bicicleta.

En poques curses de la temporada pots compartir sortida amb tants cracks com aquí. Format ideal: sortida individual i cronometrada cada 30 segons.
Als que ens agrada més l´asfalt avui teniem la mateixa sensació que tens en un triatló quan el que t´agrada menys és nedar. Tot i que hem tingut els nostres minuts de glòria en les primeres asfixiants rampes perfectament asfaltades: la pujada perfecte !!!

Aquest any un petit canvi de recorregut, ha sigut una trampa pels que no sóm de muntanya. Al passar pel tram nou un dels pocs comentaris que he escoltat " com es nota que aquest no fa muntanya...."
Però acaba essent molt gran disfrutar fent un esport on les coses es posen dificils.

A la pujada estàs sol, i al llarg de tot el recoregut no paren d´animarte amics i coneguts. El grau de concentració és molt alt i tens l´impressió que és tot tant ràpid que sembla un flaix.

Amb aquest ja són 3 els Nadals on el Na´dalt ocupa el dia més important de les festes i crec que és el punt d´inflexió per començar a entrenar per la temporada 2013.

Aquesta vegada erem 4 els integrants del club més petit del món:

44è   Èric Besora Molins        34:54
71è   Abel Terradellas Danés  36:52
114è Pere Lopez Soriano       40:49
124è Dani Autet Gubieras       42:02

Seguim amb el guió , aprenent a cada cursa. Córrer en situacions asfixians s´està tornant un costum , crec que adictiu.

Desde Farmàcia Besora , aquest any, hem posat un granet de sorra a la cursa, regalant 200 gels a l´organització i 6 packs Christmas per els 3 primers senglars seniors i 3 primeres dames.




No sóm de Muntanya, ni d´asfalt, ni tampoc triatletes , tampoc de cros, però què collons !!! disfrutem molt amb l´esport, i allà estem, com si fós una obligació !!! L´esport forma part de la nostra vida.

Pròxima parada: el dia 30 :Sant Silvestre del Bisaura, amb sortida desde Montesquiu, i on tocarà apretar les dents!!

Salut i tri!!


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!