Mitja marató de Vic

La mitja marató de Vic va ser la meva primera i té un encant especial, per ser a casa i pel seu traçat dur. Cada any és protagonista un fred intens que forma part de la prova però aquest any uns esplèndits 10 ºC han sigut ideals per córrer sense mànigues.
Crec que els dubtes formen part de l´esportista popular, però amb confiança i sens dubte amb un bon entrenament aquests cada vegada han de ser menors.
Aquest any petits canvis en la planificació estan portant molt bones sensacions. El cervell pensant de tota la planificació, l´Enric Rota, no tenia cap dubte d´aconseguir l´objectiu de córrer a 4´/km. Jo tenia els meus dubtes, per variar, i em programava el "Virtual Partner" del Garmin a 4:02 (resultat de l´any anterior, on l´Enric em va fer de llebre i vaig patir moltissim per aconseguir-ho).
Sortiem amb en Sergi Gordillo de l´equip Gusi-Soy , perquè tots dos teniem el mateix objectiu.
L´estrategia de les 3C (Calma , Control i Collons ) passa ja en els primers kilometres a 1C ( Collons).
En Sergi marca el ritme en tot moment , sempre més aprop de 3:50 que de 4:00 . Aixó em capfica però la veritat és que correm molt cómodes. Et passen mil imatges pel cap i mil pensaments.

L´Enric el divendres abans va enviar una imatge per wattsap , ampliament difosa per les xarxes socials però que no sempre tothom que la penja la compleix : "Lo llaman Suerte pero es constancia , Lo llaman casualidad pero es disciplina, Lo llaman genética pero es sacrificio. Ellos hablan, tú entrenas "

Aquesta imatge va prevaldre sobre totes les altres. Tenia molt present els parcials de l´any anterior. Cap a Malla és el tros més dur i lent. Passar el km 16 a 3:53 i el 17 a 3:51 han sigut una injecció de moral espectacular.

Primera mitja de la temporada i diria que potser la més dura, i fer marca personal no entrava dintre els plans però sens dubte indica que en el córrer estem fent les coses bé, i el que és més important : disfrutant molt fent-les.

Menú de cursa : 1 Barreta 226ers de poma i canyella mitja hora abans de sortir, 1 gel 226ers amb 25 mg de cafeina al km 7 i 1 gel 226ers sense cafeina al km 13 i una magnifica mosegada a un plàtan a l´últim avituallament. Els gels sempre acompanyats d´un bon glop d´aigua ;-)

El CN-Vic ETB s´estrenava en l´organització complint amb escreix les espectatives.

Eric Besora Molins          1:24:38
Dani Autet Gubieras        1:40:42
Carles Carbonell Dordal  1:41:05
Alex Alluè                        1:44:21
Albert Camps  Puig          1:46:55
Miquel Martinez Armengol 1:49:46

Daltra banda es celebrava el triatló de Muntanya de Terrassa on el Club més petit del món tornava a puntuar.
1JOAQUIMGUITART ROCA01:57:52
2CARLESMASNOU MORENO02:11:30
3JOSEP MARIAMORENO FURNER02:23:59


Salut i força al canut, amb il·lusió.  ;-)



1 comentaris:

Este año me fundiras en los duatlones. Yo 1h 35 min. en Salou, jodida la hemos!!! (Luis Javier Sanchez)

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!