Cros de Salt

Gran cap de setmana esportiu a Fisiorutpujol.com . Sóm el club més petit del món però amb esplèndids guerrers lluitant en varies disciplines.
El cap de setmana començava a Cerdanyola , on en Roger Ardèvol Latorre feia un recital del seu estat de forma i aconseguia la 14ena plaça de la seva categoria en les cinc milles de Cerdanyola, parant el crono amb              un temps de 30:53.          (link resultats)



A la lliga catalana de Duatlons de Muntanya de la FCT el club puntuava per primera vegada a la temporada amb els 3 valents que s´havien atrevit amb el duatló de Muntanya de l´Ametlla del Vallès. En Josep Maria Moreno Furner tot una institució per descomptat al fisiorutpujol i en la llarga distància de Catalunya, en Carles Masnou Moreno i en Joaquim  Guitart Roca : noves incorporacions d´aquest 2013.



1JOAQUIMGUITART ROCA02:20:42
2JOSEP MARIAMORENO FURNER02:45:12
3CARLESMASNOU MORENO03:01:07

Per tancar la jornada , després del petit periode de vacances tocava re-enganxar-nos al circuit del cros gironí, participant al cros de Salt. Completament pla i molt ràpid. Com arriba a córrer la gent !!! 8ena posició , aixó sí de Veterans - A . Aprenent a patir una mica .  I compartint dia amb els titis: A la primera cursa de la temporada on coincidim amb en Sergi Miró és a l´única on el puc guanyar, aquest cop només per 6 segons i deixant-m´hi el fetge. RUN  Estreno en el cros de l´Eva Fontecha.


Salut i Tri. Próxima parada cros de Ventalló 




0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!