Ironman 70.3 Lanzarote

Primera aventura personal amb la marca Ironman 70.3, en el que crec un dels millors escenaris: Lanzarote. Si l´englobem a dins de la temporada 2012 era el 7è half de la temporada, però estava nerviós.
L´aventura comença a les 5:00 AM al complexe SandsBeach a Costa Teguise. Esmorzar energètic i ens queden 40 minuts de cotxe fins al Club La Santa.
L´ambient és espectacular, i la meva ridícula bici fa pena al costat de cabres impressionants.
Durant el transcurs del tram ciclista he tingut prou temps per pensar que pedalo igual de malament amb un shimano 105 que amb un Campagnolo Superrecord, per tant la bici és el de menys.

El circuit de natació vist de lluny impresiona, un cop a dins també impresiona que gairebé a tot el circuit toques de peu a terra, i hi ha un tros que l´aigua t´arriba al genoll.  ?¿?¿?¿?  Si, si. A la sortida molta sensació d´overbooking i més quan als 300 metres la gent de davant es comença a aixecar pel poc nivell de l´aigua i es forma un tap impresionant. La gent no sap si caminar o nedar. L´aigua està neta i no hi ha ni una onada.  SWIM   T1

El circuit de bici tot i veure el perfil sobre el paper era una incognita i calia afegir-hi el fort vent que bufava.
Hem experimentat els 3 vents triatlètics:

1/ Vent en contra: és el que agrada més d´explicar al triatleta perquè és el que t´impedeix no rodar prop de 40 km/h. En certs punts era realment emprenyador. Aquí cabres i populatxos estavem força equilibrats.
2/ Vent lateral: toca molts els ous. Els populatxos que han portat lenticular s´han cagat amb la mare que els va parir.
3/ Vent a favor: aquest vent no es cita mai a cap crónica, però és el que fa que et passis de 50 km/h i encara puguis xiular. Aquí les cabres portaven avantatge!!! #malparits

Recorregut espectacular, tot i el vent la Temperatura era ideal. Un cop al punt més alt del circuit queda el més fàcil, tot baixada però és on el vent de cara apreta més i gairebé és impossible aixecar la roda ;-))
  BIKE   T2

El circuit de la cursa a peu són 3 voltes, amb molt de públic i 3 avituallaments exemplars situats als llocs precisos. En aquests petits detalls es veu que els organitzadors s´hi guanyen la vida amb aixó : Aigua - Energy drink - Coca cola - Energy drink - Aigua  . L´aigua sempre era amb gel !!! Sens dubte un veritable triatló 5 estrelles. L´ idea a priori era córrer a 4:15, però el traçat ondulat et va posant al ritme que et correspon. Arribada a meta espectacular.   RUN

Medalla , preuat pijama de Finisher que al ser un polo el guardarem per ocasions especials , i el mai vist fins ara: al recollir la samarreta et passen un lector de codis pel dorsal, i et treuen com un ticket de caixa, amb tots els teus parcials: Swim , 2 splits del tram ciclista , i 3 splits de la cursa a peu.  OLE !!!!!  Per aixó serveixen els xips!!! Que sóm al segle XXI!!!  aps, i de xips en portavem 2, un al turmell i un a la bici.

A l´hora del sopar, per tothom que ho volgués agafar hi havia en format revista d´unes 10 pàgines totes les classificacions: Així es fan les coses.
Sens dubte aquesta gent són professinals. L´any que vé és a l´octubre i si ens ho podem convinar hi serem segur, llogant cabra, aixó si !!!  Mirant calendari 70.3 per compatibilitzar amb el circuit català .


Salut i tri !!!

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!