Duatló Olímpic de Rubí 10-40-5

Feia el temps suficient que no feia cap duatló per no recordar que s´anava tant a fondo. Desde Lanzarote que no feia cap transició i no recordava les sensacions de les cames després de rodar en bici. No són agradables però aixó és el que fa que cada setmana ens hi tornem a apuntar perquè el cos s´hi adapti. Us prometo que s´hi acaba adaptant.
Quan més endavant hi afegim l´aigua , ja serà un festival .
Primer cop que la temporada comença amb un duatló olímpic: #stres , amb brillant organització i un speeker de luxe. Proves que porten anys celebrant-se haurien de prendre nota.

Passem la nit a Terrassa , a casa en Xavi i la Mamen i ben aconsellats arribem a Rubí amb els Ferrocarils de la Generalitat per evitar de donar mil voltes per aparcar. 

Es nota que canviem de cicle: fins ara totes les mitjes maratons eren llargues, a partir d´ara , totes seran curtes. No estem mai contents !!! 

Tornant a córrer amb la calculadora, clavant els 3:50/km pronosticats. Aguantant l´estravada inicial a 3:30 però activant-se el mecanisme de defensa que porto de sèrie   RUN  (parcial37)

T1 ????  Tornem a les transicions: gran asignatura pendent. Amb només un duatló no ho puc afirmar però el canvi de sabates per unes Scott crec que marcarà un punt d´inflexió aquesta temporada. T1 en 1:30 per mi és ràpid. Ja en parlarem més endavant. Petits problemes per trobar la bici..... però era el primer dia..

Bici : sector que realment em feia por. Aguantant com he pogut la primera volta el meu grupet i veient passar varis grupets a la segona. La relació pes/potencia de la bici nova pujant ha sigut una pasada. Baixant i en mollat,  cap novetat #pucustyle.  BIKE  T1  (parcial 77, salvant els mobles).  Descordar-me les sabates sobre la bici, estirant un botonet: un èxit. 

La idea , era fer la segona cursa a peu més ràpida que la primera.......
La setmana que vé , a Granollers , agrairem i molt que la segona cursa a peu només tingui 2.5km .A rubí corrent al màxim i només a 4:00/km. RUN (parcial 45) .Ens hi adaptarem !!!

Posició 50 de la general, una grata sorpresa .

Eric Besora Molins                               2:13:33  = 36:19 - 1:17:39 - 19:35
Roger Ardèvol Latorre                         2:34:42  = 36:54 - 1:27:39 - 30:09
Josep MªMoreno Furner : baixa per grip

Menú per al duatló : 1 esmorçar a can Riera-Roman , 1 café ,  1 gel 226ers al km30 de la bici i 1 bidó amb 226ers Energy Drink.
Per dinar , un dinar de gordus al macdonalds.

Petit canvi en la planificació , per preparar millor el sector més fluix (bici) farà que no faci tots els duatlons de carretera.
Setmana de càrrega i duatló de carretera de granollers. 



Salut i Tri !!! 



0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!