Planificant 2012

En qualssevol manual sobre entrenament el primer que sempre et diuen es que s´ha de fixar un objectiu.
Fa relativament poc que competeixo, però no em passa pel cap pensar que un any em fixaré un objectiu per rendir millor.
Dedicar tot un any per perparar un half? una mitja? Un Ironman? .....

Penso que això està encarat als professionals que es guanyen la vida amb això i s´han de planificar molt bé el calendari per tal d´arribar al màxim a totes les competicions que vagin, segur que potser només 5 o 6 en tot l´any.

Els populars què fem? Que tothom s´ho monti com vulgui. Hi dues opcions: 1/ Pots entrenar com un Pro, per obtenir resultats d´un popular una mica destacat; o hi ha una segona opció , on el que prima és la diversió. Es tracta de competir contra un mateix. Un hivern on predominarà el córrer per agafar fons, intentant no abandonar massa la bici i la piscina.
 La temporada començarà amb els duatlons de carretera el 22/01 i s´allargarà fins a l´octubre, competint gairebé cada setmana amb un petit paron al Agost per arribar fresquet al Half de Berga.
 Un Abril-Maig-Juny complicat amb B de Banyoles , Half Challengue Barcelona-maresme , Zarautz i B de Balaguer .
En tot l´any s´ha de compaginar familia , feina , entrenament, i salut i hem de mirar que l´harmonia entre tots ells no hi falti.
I sempre tindre clar que en cas de dubte, més val no competir. Planificarem per no arribar sucarrats a l´Octubre.

Evidentment no hi faltaran els "descansos", o periodes de menys intensitat, totalment  imprescindibles; una bona nutrició i una visita de tant en tant al mecànic, per mi la millor: la Rut.

Jo ja tinc clar el meu calendari :-)) Màxima diversió, esperant no donar-li masses mals de cap a l´Enric :-)

A nivell de Club participarem per primera vegada al Campionat de Catalunya de triatló per equips i tornaren a  participar al Campionat de Catalunya de duatló de carretera per equips.
Aquest any també serà el primer , que el club està a la primera divisió de la lliga de clubs de duatló de carretera.

Salut i tri :-)


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!