I-Entrenament conjunt al Bisaura


08/01/2012 Cap de setmana sense cap competició , ideal per fer la primera trobada de la secció de triatló del club triatló fisiorutpujol.com. Només ens ha faltat banyar-nos al riu.
Trobada a les 09:00 a la plaça Bisaura, per fer 1 hora de córrer pels voltants. Pujada al Castell de Montesquiu , baixada cap a montesquiu i enfilar la carretera de Sora aproximadament fins al km 2. Avui era un entrenament suau, assequible a tothom. Una hora justa i 12 km clavats. Temperatura de sortida -3ºC , res a veure amb l´estiuet d´ahir a la costa.
Reagrupament i pujada cap a Vidrà. Sort del solet que ens ha acompanyat tota l´estona, perquè baixant realement feia fresqueta. Arribada fins a Vidrà i baixada per esmorçar a la plaça Bisaura. En tot moment ens ha acompanyat la Rut fent tasques presidencials varies.

Finalment el club podrà participar al duatló de carretera del circuit de catalunya, al tornarse a reobrir les inscripicions.
Hi ha l´intenció de montar 2 o 3 equips pel campionat de Catalunya de duatló de carretera per equips i també 1 pel Campionat de Catalunya per equips de Triatló.

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!