Na´dalt: Cronoescalada a Bellmunt

El millor de les festes de Nadal, sense cap mena de dubte, és la cursa de Na´dalt.
Aquest any serà el segon que el dia 26/12 té un carácter especial: es celebra la cursa de Na´dalt. A diferència del Nadal,en el Na dalt tot és real i tots sabem a on anem: només són 3862metres de cursa amb un desnivell de 610m .
Quan arribes a d´alt pots brindar amb cava i un tros de coca!!!  Hi ha alguna alternativa millor? Crec que no.
Tens l´oportunitat de compartir la sortida amb autèntics professionals del skirunning i si tens la sort de veure´ls arribar, segur que aprendràs algo.
Gairebé és l´ única cursa on coincideixo amb el meu “rival secret” i aixó sempre em dóna una mica d´empenta extra.Espero tornar-lo a guanyar, tot i que potser aquest any l´hi haurà augmentat el rendiment espectacularment.
Bé, ja ho veurem…. De totes maneres, brindem a d´alt!!!!
Salut , Bon Nadal i sobretot Bon Na´dalt.!!!!

Inscripcions: http://cursadenadalt.com/ Només 200 places!!!

2 comentaris:

quan et guanyi dimiteixo del càrrec, això seria més gros que si el barça perdés amb l'hospitalet. Tu mateix, si et guanya, exceptuant lesió, jo presento la meva dimissió. Al loro eh, al loro.ENRIC ROTA

Tranquil. El guanyaré per molts consells sobre millora del rendiment esportiu que vengui.

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!