Triatló Sprint de Sant Feliu de Guixols

Saltant-me la crònica del triatló de lloret, primer triatló en dissabte, i a la tarda. Per mi ideal. I a més amb 3 sortides: espectacular. Als que nedem regular ens emprenya molt la lluita que hi ha als primers trams de la natació. En una sortida de 150 aquesta lluita queda reduida. La Rut avui no ve: no hi ha ni fotos ni ànimus.
Arribo a les 13:00 a St.Feliu i aprofito per fer el primer dia de platja de l´estiu, amb tovallola i banyador. Surto a la segona sortida, a les 16:00, o sigui que em queda sol per estona.
A les 14:00 deixo la bici i els trastos i torno a prendre el solet. Aixó si que és vida, em faig una foto estirat a la platja prenen el sol i li envio a la Rut :-)
Em poso el neoprè i cap a l´aigua: està molt plana, i diria que la boia està més lluny que a lloret. Sortiré pel cantó esquerre, per estalviarme alguna òstia i desviarme menys. És una sensació curiosa que t´intentin passar per sobre nedant, sort que estem entre amics ;-)
Tràmit de l´aigua passat. I T1 ràpid, ja que torno a portar els meus pedals supersònics per fer la bici amb bambes. És incòmode, però és més ràpid que en un Sprint és lo que ens interessa.
Bici: recordava el circuit , ara pujes, ara baixes. Al final : 16 km pelats http://connect.garmin.com/activity/87091285 . Aquest any vaig curt de bici, però amb 16 km encara m´hi veig en cor. T2 encara més ràpida, només he de mirar de buscar el pàrquing de la meva bici i sortir pitant.
El tram de cursa a peu: 4,77 km, gairebé tot pla ideal per mirar de fer pujar pulsacions. Ho aconsegueixo: 175 bpm .
Al final  1:12:41 i molt content al veure que al 2009 1:19:27.
Última parada abans del Half de Bilbao, on compartirem linea de sortida amb lo millor del triatló català i Basc.
Salut i kms.

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!