Remences 175 km - 2011

Desprès d´estar tota la setmana pensant si faria 90 o 175 km, o si no la faria , en cas de pluja, el diumenge al matí va quedar tot clar: la meva dona em va dir, "pobre de tú que no facis la llarga. Si fas la curta t´espaviles per tornar". Tot clar. Per la falta de kilometres, m´havia d´agafar en calma sobretot l´últim port, que és on estaria més tou. Durant tot el trajecte tinc temps per pensar què posaré al blog......   Quan arribo a meta ho tinc clar. La meva dona m´està esperant impacient i em diu, que al meu pare li ha tocat un premi durant la cursa: un vol en helicopter fins a la Vall d´Hebron, amb xute de morfina durant el vol.
Ha tingut un infart.
El premi inclou la instal·lació d´un stem mitjançant un cateter, i el desenbusament de l´arteria tapada. Quan nosaltres ens en enterem ja l´han operat i tot ha anat bé.
Per aixó ho explico així. Perquè també em podria cagar en que la primera ambulància ha tardat més de 30 minuts a arribar. Les tires reactives de mirar la glucèmia estaven caducades. La segona ambulància, medicalitzada, ha tardat uns altres 30 minuts a arribar, i veien la gravetat han avisat l´helicopter. Donem les gràcies a l´organització de Remences per tot, però no estaria de més que al inscriure´t es demanés un número de mòbil per un cas d´emergència. Sóm al Segle 21 i encara que a molts llocs de La Garrotxa no existeixi la cobertura de mòbil, tothom sol portar un mòbil enganxat al cul.
Bé , en 3 o 4 dies ja estarà a casa per recuperarse i tornar a agafar la bici. El Doctor ja li va dir que hi podria continuar anant.
Bé , tornant a la cursa, m´he enrecordat de lo malament que baixo. I lo llarg que es fa pujar fins a Rupit, que crec que és on està el secret de Remences.
Brillant participació de tots els membres del club, amb alguna baixa. Moltes felicitats a tots.
Al final 6:12:04 , http://connect.garmin.com/activity/84347957 , objectiu a batre l´any que ve.
Com sempre la Rut ha fet prop de 400 fotos mirant de retratar a tothom.

1 comentaris:

Nano que no sigui res i ja ho saps, aquí estem. Ràpida recuperació que segur que els hi tornarà a fotre. Salutacions i ànims.

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!