Finisher B Banyoles

Primer test de la Temporada a Banyoles. Feia molts dies desde l´últim triatló, i sense posar-se el neoprè. Veure´m els resultats de l´entrenament en silenci a la piscina. Com que arribem el dia abans, tenim temps per mirar la distància que s´ha de nedar al llac : acollonant!!! Tindré tota la nit per donarhi voltes. L´aigua diuen que està a 18ºC , no està freda, però els que ens ficariem amb neoprè al mar en ple agost la trobarem glaçada. El dia abans m´he comprat un gorro de neoprè, que aprofito per explicar que és legal portar-lo (no ho són ni guants ni escarpins).
Sortida a les 8:40. Quan pita la sirena encara sóc fora de l´aigua. Començo a nedar fatal, per lo freda que la trobo, però un cop aclimatat agafo un bon ritme, i crec que és el primer cop a la vida que disfruto nedant. Surto de l´aigua en la posició 274 de 516 inscrits: Impensable l´any passat.
Fins arribar a boxes....quina felicitat!!! El més dificil ja està fet :-) :-) :-) Bicicleta fàcil: el circuit del duatló de carretera 2 cops. Conscienciat de fer 80 kilometres, però al fer la primera volta em surten 35 km. !!!  Sortiran 70 km.  Uooooo. Sembla que ningú ho vulgui dir, però es veu que cada any és així. Cap problema: haurem fet un distància B però de 70km. Molta gent l´anomena half de Banyoles, bé, un half són 90km, o sigui que tampoc cal sumarse més kilometres dels que hem fet. Em surt un parcial proper a 32km/h.(posició 204). Content, però durant tota la bici se´m està gestant un lleuger rebombori a la panxa.
Arribo a la T2 i començo a córrer. Aquest hauria de ser el millor sector, i ho acaba essent. Però el començament se´m fa molt dur. Primera volta pensant que m´hauria de parar a fer caqueta.... Quan passo per meta la primera vegada em pensava que em cagava......  osti, que malament. Passo per davant les piscines del CN Banyoles i entro com un llampec al WC.    UOOOO   . Arrenco a córrer, i no hi ha color. Les 2 últimes voltes passen volant. Però al final surten 19.33 km. Primer test de la temporada fet ok. I molt content. Final , i posició 217:  04:32:36
Content de continuar amb els mateixos entrenaments com fins ara.
Regal post-cursa: una tovallola. Per estalviar d´omplirnos l´armari de porqueries varies, estaria molt bé estandaritzar els regals post-cursa. L´altre dia , en un moment de lucidesa mental mentres corria se´m va acudir:
Per un triatló Sprint o un olímpic : un bombonet de finisher, que cadascú es pot menjar un cop arribat.
Per un triatló B o un Half: una madalena de finisher.
Per un Ironman : un pastisset de finisher.

D´aquesta manera també ens estalviariem l´imatge de la gent que va a les curses amb les mil i una samarretes de finishers de proves super dures que han fet. Felicitats!!!
Pròxima parada Half de Bilbao.

2 comentaris:

Enhorabona ha sigut una gran triatlo però la bici trindria poc mes de 70 Km, a mi els parcials de la bici no l'agafat el detector de xip pero m'ha sortit 2h 20min, i el correr 1h35min pos. 304 Gral. de quasi 500participants, primer tri de la temporada,ara tocara esperar al menys a Mataro perque la resta de maig ja no hi han places, salut i Força Tri

A mi m'ha agradat que em donin una toballola en lloc de la samarreta de sempre.

Tens molta raó en lo de les samarretes de Finisher, el triatleta té la seva forma de vestir: vermudes (encara que faci una mica de fred), samarreta de finisher i sabatilles de running ben cantones.

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!