226TT - Igualada 2011

226TT ? ? ? Siiiii!!! Una contrarellotge Individual d´uns 230 km: Igualada - Lleida , anar i tornar. Un repte espectacular per tothom que s´ho vulgui proposar. Aquest any no estava al nostre abast participarhi per la falta de kilometres en bici, però Fisiorutpujol.com hi ha col·laborat amb un granet de sorra en la part final amb els massatges per tothom que ho ha desitjat.
Molt agraits a l´Angel Salgado per deixar-nos col·laborar en una de les proves més espectaculars que hem presenciat. Nivell d´organització espectacular !!! Recorregut, marcatge , avituallaments....
 Es nota l´empremta i experiència de 3 jutges de la Federació Catalana de Triatló.
Només 32 inscrits, i finalment 22 prenen la sortida.

Ens llevem a les 06:00 i el dia no dona cap garantia de bon temps. Fa fred, cau alguna gota, i els núbols a l´horitzó no senyalen res bò.
Sortides individuals cada 4 ´.
Només per ser a la sortida s´ha de ser VALENT !!!
Un cop tots han surtit, amb la Rut fem tot el recorregut amb cotxe. Portem avituallament per si algú té una emergència i 2 càmeres de recanvi per si algú puntxa i no en porta.
Mirem de fotografiar a tothom.
El dia s´està aclarant i els corredors estaran de sort amb el temps: no plourà i fins i tot surt el sol.
En tot el recorregut hi ha 4 avituallaments a disposició dels corredors. I 3 cotxes fent el recorregut per si hi ha algun problema.
A la tornada de Lleida bufa un vent de cara considerable que farà molt dura la tornada. Lluita individual contra el rellotge i contra el vent.
Impresionant l´il·lusió que hi posen tots els corredors. Repte esgotador però segur que molt gratificant.
Comencen a arribar els participants i ara comença la feina de la Rut, per recuperar les cames i esquena dels corredors desprès d´estar més de 7 hores sobre la bici. La Rut ha comptat amb l´ajuda de la Nerea i d´en Roberto.
Finalitzada la segona edició de la 226TT, tots contents d´haver-hi col·laborat.
Felicitats a tots els participants!!!  Pròxima edició ???  Molt interessant d´incloure en el calendari.

Salut i kilometres de 226 en 226 !!!

3 comentaris:

Be sense comentaris, vosaltres sou part important, MOOOLT IMPORTANT, per tant totes les felicitacions tambe us inclouen!! Ara el repte es incloure.la en un calendari oficial, lluitar per explicar be això, i aconseguir el mateix nivell de satisfacció però amb molta més gent!!!! I per suposat comtem amb vosaltres ;)!!!!

Genial! vaig disfrutar moltíssim.
Gràcies a vosaltres pel suport, ánims i fotografies durant la prova.

Ara a repetir-ho!

Xavi

Moltes gràcies a vosaltres pels ànims i pels massatges!

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!