Alternatives al Futbol

Avui tocar seguir amb la rutina d´entrenaments. Bé , no en direm rutina, perquè no és aburrit: planificació. Al mig dia, bici, per aprofitar el que podria ser l´últim dia sense pluja de la setmana santa. Un pais en plena crisis i tothom espera la setmana per colar el màxim de dies de festa que es pugui.
Sortida de Sant Quirze, per la carretera nova , fins a Ripoll, i arribar fins al Resguard dels Vents  de Ribes de Freser. Per la carretera nova es va més ràpid que a l´antiga. A l´alçada de Campdevànol em trobo el superclasse d´en Jaume Escoriguela, que venia de fer sèries al collet de les Barraques. Fa mitja volta i arribem plegats al Resguard dels Vents. Un cafetó i un crossant , i baixada cap a St. Quirze.
Sempre que vas a Ribes et dones compte al baixar, que pujant t´empenyia el vent de cul. Per aixó hem arribat gairebé a 32 km/h de mitja. He aprofitat l´entreno per probar la càmara Go-pro HD 1080 :Bones fotos
Baixant ha canviat el temps. Arribem ràpid i temps just per dutxarme i començar a treballar. Bon entreno: uns misserables 61 km a 136 bpm . http://connect.garmin.com/activity/80369728
Al vespre toquen sèries. És el Segon dia de Futbol, dels quatre que de ben segur paral·litzaran el Pais. Vaig a la Pista d´atletisme del Club Atlètic Torelló i evidentment no hi ha ningú.
Estic començant a pensar que als que no ens agraden les aglomeracions, està bé que facin tant fútbol a la tele, perquè es queda tot desert.
 Quan començo a córrer encara és clar, però acabaré corrent completament a les fosques. Toquen 6 sèries de 2000m, però ja només començar sé que en faré com a màxim 5. El ritme ha de ser entre 3:50 i 4:00.
Faig sèries de 1000 agrupades de 2 en 2, reposant 2 minuts, i em surten força bé: [4:02,3:50],[3:58,3:53],[4:04,3:57],[4:03,3:52] ,[4:02,3:50].
http://connect.garmin.com/activity/80434279
Definitivament les 21:00 és la millor hora del dia per fer les sèries, encara que sigui a les fosques.
Arribar a casa i fer el sopar, perquè la Rut encara no ha arribat. Espinacs amb carxofes,mel,avellanes,plàtan i salmó.
Evidentment no mirarem el Barça - Madrid. Fent zàping entre el c+ i els canals del TDT, crec que et pots passar hores i hores veient anuncis. Central de còmicos del Paramount Comedy sempre és una garantia

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!