Impossible No serà mai una opció


Final de la lliga de clubs del Circuit Català de Duatló de Carretera . El Club acaba la participació en la 5ena posició, empatat a punts amb el 4art classificat .
Felicitats a tots els que ho han fet possible .

Final de la part més agònica de la Temporada , on els primers kilometres són sempre asfixiants, avui a la Segarra 3´27´´ / km.

Desde avui mateix , canvi de Xip i de mentalitat. El dia 1 de maig el primer Triatló. Debut personal en distància B: 2200m nedant , 80 km de bici i 20 km corrent. Convençut que serà un gran dia per retrobarse amb companys.
Ningú s´entrena , però cada dia tothom corre més.

Espero que les indicacions de la Tere Fullana (TFSWIM), em serveixin per superar els primers 2200m amb el mínim consum d´energia i intentant acabar amb el mínim de braçades.
Desprès dues voltes al circuit del duatló de carretera de Banyoles (80 km) i acabar fent 3 voltes al llac per completar els 20 km corrents.
Queden 2 setmanes per acabar de posar el cos apunt. Demà dia 1.

Impossible no serà mai una opció !!!


                               

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!