Bilbao Triathlon

D´una terra de grans triatletes només en podria sortir un Gran Triatló. El triatló era l´excusa perfecte per passar un cap de setmana llarg País Basc. Si l´últim cop que varem visitar Bilbao (fa 4 o 5 anys) m´haguessin dit que faria un triatló..... crec que no m´ho creuria.
Al arribar dissabte al matí ja podem visitar un tros important. Provem els primers "pinxos": espectaculars!! Per molt que a Catalunya alguns vulguin imitar-los és impossible. Desprès del Briefing , ruta per "las siete calles" per agafar forces per l´endemà. A destacar per dissabte l´ubicació dels dos boxes. Sé de bona tinta que l´any que ve hi haurà un únic box: molt millor.
Sobre el paper el recorregut ja sembla espectacular, però la realitat superarà totes les expectatives. Dues sortides separades 2 minuts: primer noies i desprès els nois.
L´aigua no està gens freda i no sé perquè m´havia fet l´idea de que nedar a la ria seria molt fàcil. L´endemà al diari varem saber que hi havia 20.000 persones de públic. Arrenca la primera edició del Bilbao Triathlon a cop de sirena. Sortida espectacular i ample. Poques òsties. Al briefing ja ens van avisar que hi hauria uns metres més. No hi ha excuses però se´m fa molt llarg: http://connect.garmin.com/activity/88844610
El sector de ciclisme espectacular. Fem un recorregut de dues voltes on es puja 3 cops al monte artxanda. Rampes curtes però molt dures. Aquí ja es marcaran les diferències importants. Segons el Gps es pujen 1346m en 84.29 kms :
http://connect.garmin.com/activity/88844628
Arribat l´últim tram de cursa a peu sembla el més fàcil: tot pla, i la majoria de tros a la sombra. El públic excepcional i molt nombrós. AUPAAA !!!
Crec que a cap competició que hagi anat fins ara havia vist tants "zombis" corrent. En alguna part del recorregut m´hi incloc.
Primera volta molt acceptable. El públic et fa emocionar i potser apretes més del compte. A la primera volta m´adelanta en "pantani" com un llampec desbordant d´energia.
La segona volta, la pitjor. "Flato", però llavors entren en acció els crits de la meva dona & company. Última volta i la rut ja em té preparada la senyera. Crec que potser seria bona idea agafar la bandera abans de l´última volta, perquè realment vaig correr molt més ràpid els últims kms.
http://connect.garmin.com/activity/88844643
Final i acabo realment cuit i baldat: 5:31
Sopar de catalans: pinxos i txacoli
Diumenge de relax i aprofitem per visitar Zarautz. Zarautz :pròxima parada al País Basc. Sobre el mapa el recorregut de natació ja em feia posar els pels de punta.....   Al veure-ho a la realitat: em vaig cagar a les calces. Espero que les onades vagin de Getaria a Zarautz.
http://www.zarauzkotriatloia.com/triatloia/
Al final marxem diumenge en comptes de dilluns: la salut del meu pare ens preocupa. Vinga campió!!!!
Ja comencem a saber el camí: Bilbao-Sant Quirze de Besora 4hores 45min.


Amb la Rut al costat qualssevol repte és assumible: Salut i kms!!

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!