Ironman 70.3 Pays d´aix

Segueixo pensant que el millor triatló sempre serà el de proximitat. Amb una temporada molt llarga i amb moltes ganes de córrer, tot i planificar bé, pot passar que coincideixin 2 halfs en 15 dies.
15 dies són suficients per recuperarse i poguer tornar a disfrutar de la distància on els que nedem "regular" i correm millor poguem recuperar corrent una part del temps perdut nedant.

Fer tants quilometres si no és amb alguna cosa que aporti  valor afegit a la prova no val la pena , en aquest cas "love & friends".

Franquicia Ironman ? Car ?

- En quant valores el servei Ironmanlive que permet el seguiment online de qualsevol triatleta per part de familiars i/o amics ?
- En quant valores que tots els avituallaments segueixin el mateix ordre : Aigua - isotónic - energy solid -coca cola - isotonic - Aigua ?
- Més de 1000 voluntaris sabent tots la feina que han de fer?
- Perfecte marcat de tots els circuits ?
- Impecable infraestructura en tots els trams del triatló, que en algun d´ells fa que se´t posi la pell de gallina ?
- Que et donguin una bossa per protegir la bici de l´humitat ?

Et gastaràs 130 € en unes sabatilles i per poc més tens una prova organitzada com Déu mana.



Evidentment que es pot fer un perfecte triatló sense tot aixó: Només faltaria. Però aquesta organització és impecable. Si tot aixó no ho trobes important , no t´apuntis.  #fan  #ironman

El triatló és un esport individual, i segur que la classificació final reflexa fidelment el teu resultat.

Aparentment el circuit és espectacular. El triatló té 2 transicions separades uns 15 km. La sortida és a les 7:57.   Estem allotjats a Aix en provence , a l´hotel "Best Western Le Galice". A tots els triatletes ens avancen l´esmorçar a les 4:30 del matí . Et guarden les bicicletes en una sala habilitada per aixó i tancada sota clau (sense cap cost )

Aixó són profesionals i no els amics de l´hostal de mala mort ,on varem estar allotjats al Monegros LD on no els hi va donar la gana avançar l´esmorçar i ens llogaven un garatge per 25€/dia .


Deixem la bici a la T1 el dia abans i la bossa de Run a la T2. L´ambient és espectacular. Els flipatletes abunden però amb perfecte harmonia amb els Pros i els Populatxos (dorsal851).

Sincerament, m´agrada !

Sortida puntual , ordenada , sense res de caos , sense cops , perfecte !!  SWIM   T1  Nedant en 37´ , natació cagona però més content que unes pasques. Aquí hi havia més metres que a Berga.

La T1 de 640 metres !! un pel llarga. Gairebé arribes sec a la bici.

El circuit de bici serà molt ràpid , però alhora trencacames i amb dos ports un d´ells curt però exigent. Avituallaments impecables. Només agafo aigua.

Porto 2 barretes 226ERS de platan amb BCAA , 2 gels 226ERS un de 25mg de cafeina i l´altre sense i un bidó de 750 ml Amb Energy Drink.

En tot el recorregut m´adelanten 2 "pelotons" de 20 o 30 flipatletes fardant de drafting. BIKE    T2

88.25 km a 30.7 km/h  amb 940 m de desnivell. #onfire

Baixo de la bici amb l´adrenalina a tope. Segur de mi mateix, convençut de córrer perfecte. Estic de sort i al començar la primera volta agafo una llebre que ja deuria portar dos voltes. Fa pinta de crack, primer kilometre a 3:58 /km . Estic flipant. Segon kilometre a 4:06/km . Fins a trobar la primera pared:  El circuit no és pla. Són 4 voltes i a cada volta hi ha 2 o 3 pujades que fan la mitja molt dura. Evidentment el crack fot el camp i jo me les apaño com puc.

Content de que el GPS marqui 20.73 km a una mitja final de 4:37. Molt dur !!!!  Però molt content  RUN

Medalleta de finisher i samarreta de pijama hightlevel.  5:15:40

Un dia,  un amic em va dir que les mitges m´ensenyarien a córrer. En les  mitges dels halfs he aprés moltes més coses. #gracies

Próxima parada , a l´últim triatló de la temporada , Mosso de Ferro , a Banyoles. 12/10/2013

#triatlodeproximitat
Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!