Half Sailfish Berga 2013

El triatló , com la fruita i la verdura, de PROXIMITAT.

En aquesta tercera edició els triatletes catalans no hem estat a l´alçada:  800 places en un triatló per l´esplèndida Catalunya Central amb només 609 inscrits i poc menys de 500 acabats.

Nens !!  Hem de cuidar les proves que es fan a casa , que sinó hem d´anar a fora i després ens queixem que és molt car.

Aquest any em salto el breafing i la festa del pijames perquè no porto ni mitjons compressius ni gorra a partir de les 8 del vespre, a part que dormo a Calella i tinc una tiradeta.
El recorregut és de sobres conegut, amb algun petit canvi. El pantà de la Baells , sempre espectacular. Sortida amb tothom dintre de l´aigua, corretgint la novatada del primer any.

6 Triatletes del club més petit del món estavem apuntats. Al final participem 5 i un ha de plegar.

SWIM    T1

Sovint oblidem que ho fem com a hobie i que normalment l´objectiu és acabar el més ràpid posible, gestionant les habilitats de cadascú i l´energia en cada segment.
En aquesta ocasió sense drafting, tot i que hi ha gent que encara no ho tingui clar.

El circuit de ciclisme són 2 voltes espectaculars amb una entrada a Berga espatarrant. Si la pujada final hagués sigut al pais Basc ens hagués caigut la baba #triatlodeproximitat. El peu a terra paral·lel al passeig hagués sigut un gran encert.

El que marca el meu GPS va a misa, i em van sortir 82 km.

BIKE    T2

Després dels "NO PRESENTAT" consecutius a Zarautz i Getxo, la cursa a peu em feia una mica de respecte.
Un estiu diferent, marcat pels aires del maresme , amb una residència permanent a Calella.....  a sigut un punt d´inflexió en la vida personal i en els entrenaments.

Com si tornesim al cole , al setembre he tornat  a la competició : Un sprint a Sant Pol , un olímpic a Banyoles i ara el Half a Berga per acabar de notar si les sensacions corrents eren bones .Ritme constant a 160bpm sense que hagui saltat cap peça .Les sensacions nedant continuen intactes #burbujitaPOWER.

RUN

Sense fer una bona mitja em surt un resultat molt bó. Crec que faig triatló per poder córrer després de nedar i anar en bici :-)

Ja tinc clarissim el calendari 2014, i Berga hi serà.


109è Èric Besora molins       4:55:35  = 34:02 , 2:55:04 , 1:26:29
276è Dani Autet Gubieras     5:31:01 = 27:53 , 3:05:11 , 1:57:57
384è Roger Ardèvol Latorre 5:55:31 = 37:21 , 3:09:04 , 2:09:06
394è Josep Mena Subiranas 5:57:42 = 34:12 , 3:12:57 , 2:10:22


Próxima parada : Ironman 70.30 Pays d´aix .

Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol


















1 comentaris:

enhorabona per la cursa!! I respecte el que comentes de cuidar les proves de casa, segurament si els preus de les inscripcions no es movessin entre 125 i 175 € segurament haurien omplert sense problemes.

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!