Le Cirque du triatló : triatló de blanes

Primer triatló de la temporada a Blanes.
El triatló és un circ, que si pagues entrada et converteixes en protagonista.

Un triatleta que ha pagat la seva inscripció per un triatló es pot sentir estafat perquè li canviin per una cursa a peu.

Són moltes les temporades i cada any hi ha algun cas. Ara amb les xarxes socials és molt fàcil fer el paper d´@enfurecidoSL . I estem en uns moments que qualsevol queixa té sentit i pot ser legítima.

El que realment és cert és que la FCT té un reglament. I no s´havia de ser cap expert metereoleg per gairebé descartar que la natació es realitzes ( tant per la TºC de l´aigua , com la TºC ambient ). Dijous es podia haver aplaçat la prova, però és una putada per l´organitzador.

Els triatletes hem de tocar una mica de peus a terra i asumir que si ens apuntem a un triatló a l´Abril, pot haver-hi qualsevol inclemència metereològica que faci que la prova no es pugui celebrar.

Totes les proves porten una lletra petita que ningú llegeix , però que desde el dia que t´apuntes acceptes, tot i no haver-les llegit.  Evidentment lo millor sempre seria un aplaçament, però entenc que organitzar una prova  és molt més difícil del que pot semblar.

A pont de Suert , va ploure i va caure aigua neu. Tot i així el duatló es va celebrar.

L´any passat vaig participar al half de Le Barcarés , a França . Unes onades increibles , un vent huracanat i pluja durant gairebé els 90 km. Tots els catalans presents pensavem que seria cancelat , però cap Francès va tindre cap dubte que es celebres, i així és va fer.
Evidentment qui no va voler sortir no ho va fer, i ningú va reclamar res. Les mesures de seguretat al mar van ser igualment espectaculars, i la feinada que van tenir.

La meva humild opinió: Sempre que no s´incompleixi el reglament,  s´ha de fer TRIATLÓ. Qui no es vegi capaç , que no surti . I tant l´organitzador com la FCT han de posar les mesures de seguretat perquè la prova es pugui fer i que cadascú asumeixi els seus riscos.

Crec que ja podem estar contents de que hi continuin havent organitzadors. Les ONGs en el triatló van escasses.


En època de retallades: triatló convertit en una cursa de 10, que realment van ser 8.5. Primer es cancela la natació, després es diu que no, que esperem. Després es cancela. Es farà duatló amb sortida a les 10:00. Anem a fer un cafetó i a les 9:25 ens enterem que es fa cursa a peu i es surt a les 9:30.    ¿?¿?¿?¿?  #organització .

L´espectacular speeker va estar dient fins 5 minuts abans que es feia un triatló. #speekerforpresident

RUN

Èric Besora Molins    31:10
Dani Autet Gubieras   40:46

Mentrestant a Pontevedra, Guillermo Morales Bermudo es va proclamar campió d´Espanya de duatló de carretera en la categoria V3

I en Josep MªMoreno Furner , en la seva preparació per l´ironcat va estar present a la mitja d´Ampuries amb un temps de 1:42.



#livingthelife
Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol






0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!