Duatló de la segarra i #bombers

Que em deixi d´escriure la crónica del duatló de sant joan només pot passar si el món deixés de rodar.
I si , aixó va passar la setmana pasada.

Quan el far de xenon que guia tot el què fas s´apaga , el més normal és que et fotis un ostion considerable.

Els que em coneixen saben que el duatló SPRINT de Sant joan de les Abadesses passarà a l´història com el més dur de la meva curta "història" deportiva.

Per sort , el nostre cervell està molt ben dissenyat (toquem fusta) , i tan sols una setmana després les reconexions sinàptiques i la reorganització cerebral i personal sembla que fan que el món que s´havia parat es torni a engegar. Volem ser homes de ferro, no ? #sempreendavant

Dissabte duatló de la Segarra. Fer més de 100 km per fer un duatló només és possible si saps el que t´espera. En aquest cas una magnifica organització i un recorregut impressionant i exigent tant en la cursa a peu com en el córrer.

RUN1  Dues voltes a un circuit mixte de terra i aslfalt amb una baixada trepidant i una pujada asfixiant. Primera volta mantinguent la posició i segona apretant, sobretot a la pujada. I vigilant els turmells a la baixada . Suposo que com ja s´acosten els triatlons , per recordar les meves penoses transicions, petits problemes a la T1 amb el casc. T1

Circuit de ciclisme circular on es baixa una llarga baixada no gaire técnica i es puja un asfixiant portet.Tota l´estona aguantant un increible grupet . #bpm  BIKE   T2

RUN Una volta com les d´abans però apretant les dents desde el principi. 174 bpm de frequència mitjana #oleyo #espatarrant.

Impressionant els ànims d´amics i amigues . Del tot imprescindibles ara mateix.

Mirant les fotos diria que sóc l´únic que córre amb top + pantaló ?  #pucustyle . Proveu-ho , molt més cómode.

Impressionant l´actuació del club més petit del món , tancant les participacions d´aquest any als duatlons de carretera i encarant els triatlons , on serà molt més dificil sumar punts però de ben segur que sumarem experiències !! ;-)

Eric Besora Molins        21:41  -  37:55  - 11:16
Salva Gonzalez Garcia   21:44  -  38:10  - 11:45
Roger Ardèvol Latorre  23:22  -  41:14  - 13:03



Diumenge : Cursa de Bombers de barcelona.
Com a professional sanitari he de reconeixer les capacitats terapèutiques de l´esport. Ara en primera persona les puc assegurar.
Feia molt temps que no doblava competició en cap de setmana. Crec que només ho havia fet un cop en els meus "inicis esportius" amb resultats clarament nefastos, contraindicats i traumatitzants : Com per no repetir-ho.
Una oferta de dorsal d´última hora va fer que no m´ho penses gaire. Tampoc he fet gaires 10000 , i crec que sobretot en feia al principi amb resultats mediocres.
Bombers era tot una incógnita. Puc assegurar que sortia sense cap mena d´idea de quin temps faria. Marcar 40:00 ja seria un gran resultat personal.
Sortint amb el @titimiró . Oblidantme del Garmin tot i l´adicció , però mirant-lo de reull de tant en tant. Sensacions? Espectaculars !!  Començant amb incertesa o por o no sé què, però sense perdre de vista al Sergi.

Quan les sensacions han passat d´espectaculars a brutals = Canvi de ritme . Ambient increible , sobretot a Via Laietana.  Gràcies Eva & Sergi. Ara ja tinc una mmp: 37:42

Run

#livingthelife
Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!