Sals de Schüssler i triatló


Les sals minerals són petits components de les nostres cèl·lules, que tenen una gran importància pel seu funcionament. Una deficiència o desequilibri en aquests minerals vitals pot provocar trastorns en les cèl·lules o inclús en els nostres òrgans.
Les sals minerals estan presents en el que menjem, tot i que no solen arribar allà on són necessàries en el nostre organisme. Les sals minerals del Dr. Schüssler són capaces d´harmonitzar i regular els procesos químics que tenen lloc a les cèl·lules. Estan preparades específicament per fer arribar els minerales a totes les cèl·lules del cos.
El Dr. Schüssler basava la seva teràpia en un total de 12 sals minerals, que va anomenar “agents funcionals” perquè porten a terme funcions esencials en el nostre cos i funcionen perfectament per solventar alguns transtorns funcionals. Activaran la capacitat d´autoequilibri del nostre cos.
Existeixen 12 sals de Schussler diferents, cadascuna amb una activitat i beneficis pel nostre organisme.
També existeixen unes convinacions de 3 sals que ens ajudaran en els que practiquem esport. La idea seria desfer els comprimits al bidó tot i que també es poden prendre directament a la boca, però sempre acompanyat d´aigua per tal d´afavorir la seva total disolució.
La Sal n3. Ferrum phosphoricum D6  té un efecte antinflamatori que ens ajudarà en esforços de llarga durada on es puguin produir petits microtraumatismes.
La Sal n5. Kalium phosphoricum D6  ens aportarà energia en situacions d´esgotament i ens ajudarà en moments on ens calgui una gran concentració.
La Sal n7. Magnesium phosphoricum D6 és un revitalitzant muscular i nerviós i té la propietat de reduir les rampes.


Aquestes Sals estan a la venta a qualssevol farmàcia. Consulta al teu farmacèutic.

Informació proporcionada pel Laboratori Homeopàtic DHU


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!