Duatló de Reus 2012

Ja són força anys sent fidel al duatló de Reus. Ja és tot un clàssic del circuit català.
Si hi vas un any, tens dues opcions: no tornar-hi mai més, o repetir.
Personalment sóc entusiasta de totes les proves del circuit català i qualssevol organitzador s´ha de mereixer tots els nostres respectes, perquè gràcies a ells podem competir gairebé cada setmana.
Aquest any estrenavem circuit de bici. Molt més segur que els altres anys, en el que això si, calia una mica d´intuició per no saltar-se alguna rotonda i anar a a parar a Palau de plegamants. Vent a favor anant i en contra tornant.
Molt ràpid, gràcies en gran part a en Xavier Riera. Formem un grupet de 3 juntament amb en Xavi i un jovenet del CN.VIC-etb. Al grup s´hi incorpora tothom que atrapem i al final ens agafa un altre grup més gran.
M´he saltat la cursa a peu expressament per la seva absència gairebé total de fletxetes: sort que no eram cap de cursa.
Es nota que hi havia un altre cita triatlètica a València perquè es troben a faltar moltes cares.
Però un duatló de tant en tant que no sigui massiu és d´agrair: #tornadaalsorigens.


Un altre cop el club es queda sense puntuar. Destacable l´actuació fotogràfica de la Rut i els seus crits d´ànim.
Desprès d´una setmana reduint lleugerament el volum d´entrenament i escoltant el cos que sempre és més savi que el nostre cap.

Destacable també el banquet precompetició amb l´Eva i en Sergi, responsable en gran part del bon rendiment. Si l´any que ve el CN.Reus Ploms encara existeix, tornarem al Duatló.

Run1: http://connect.garmin.com/activity/154746988
Bike: http://connect.garmin.com/activity/154746996
Run2: http://connect.garmin.com/activity/154747009

Paral·lelament es va celebrar el duatló de Castelló d´Empuries on hi va participar en Dani Autet i la seva dona que va tornar a casa amb un trofeu: 2ona femenina !! Felicitats !!!
A Badalona es va celebrar el maratest: Test per la marató. Hi van participar en Josep MªMoreno Furner, encarant el pròxim Ironcat , acompanyat per la seva dona: l´Elisabet. Felicitats a tots dos !!!

Setmana interessant de descans actiu. Pròxima parada :Campionat Nacional de Catalunya per Categories: Duatló de Castellfollit.

Salut i Tri

2 comentaris:

I would really like your post ,it would really explain each and every point clearly well

thanks for sharing.

Regards

garmin 910xt

thank you very much, I'm glad you like it­ ­

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!