Duatló Castellfollit 2012


Espectacular sempre el recorregut del duatló de Castellfollit.
Gairebé 400 atletes apuntats per intentar aconseguir el barret de Finisher de pintor que ja és tot un clàssic al circuit català. Des d´aquestes lineas m´agradaria agrair a PIVEMA – Fàbrica de pintures l´incondicional recolçament al duatló.
Quan arribi temps de triatlons crec que s´haurien de veure a les probes de mitja i llarga distància més barrets de pintor PIVEMA que no pas gorres i/o viseres d´IronMan.
Si tinc ocasió jo mateix m´el posaré.
Són les petites i mitjanes empreses les que ens treuran de la crisis, i sovint les que són la base de tots els suports que reben les petites proves populars.
Dia espectacular a Castellfollit, però com sempre , fins a l´últim moment dubtant de si tèrmica SI o tèrmica No. Sort que no me la vaig posar.
Decebedora sortida, pensant que sortia a primera fila i a davant meu hi havia 100 i pico de ganàpies amb unes ganes de córrer increibles.
Primer parcial, no sé si discret, a 3:51. Lleugera pujadeta que desprès es baixa.
Primer circuit ciclista una mica més exigent on tothom té que ensenyar les seves cartes. M´han passat 2 autobosos que no he pogut aguantar, però ja ho solventarem . Sóm al març i això serà molt llarg.
Sens dubte , territori espectacular.
La segona cursa a peu, sempre el millor sector.

Eric Besora Molins             1:07:42    18:30 - 40:58 - 8:14
Miquel Pujol Casadevall     1:10:17    19:20 - 41:16 - 9:41

Paral·lelament es va celebrar el duatló de Muntanya de Gavà, amb una brillant actuació d´en Bernat Pou.


Abans de marxar, passada obligatoria per Cal Enric i Cal Tuset :-)

Salut i tri !!

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!