MyfitnessPal

Un nombre elevat de les consultes a farmàcia besora són per perdre pes. També a vegades per mantenir-se o inclús per guanyar pes.

 No he sigut mai molt fan de ni de comptar calories , ni de pesar el que menges però si que aquesta aplicació gratuita per Android és interessant per aprendre a gestionar les calories que prenem un dia normal i inclús per als que fem esport per gestionar les calories consumides i cremades en una cursa o un entrenament.

L´aplicació en si es pot conectar al garminconnect i de forma automàtica captura les calories que has cremat.

Disposa d´una base de dades amb més de 3 milions d´aliments , incloent suplements energètics , barretes i gels. Si no trobes la que busques , la pots crear i si coneixes la fórmula la pots introduir perquè altres usuaris també la facin servir.

Les dades les pots introduir desde l´ordinador o desde el mòbil. En qualsevol moment pots consultar les dades estadístiques diaries o setmanals.







El procediment és molt sencill . Les calories cremades les capta del garmin. I a cada hora d´àpat només hem d´introduir el aliments que hem menjat i les quantitats






En cas que no trobem un aliment , si sabem la seva composició el podem introduir a la base de dades.









En qualsevol moment podem consultar graficament les dades tant diaries com setmanals, per tal de saber on passem.

Si fas esport gairebé pots menjar el que vulguis que segur que acabaràs cremant les calories necessaries per no passarte.


Molt interessant poder introduir el número de gels / barretes que et pots fotre.





https://www.facebook.com/ericbesora
http://www.instagram.com/ericbesoramolins
https://www.flickr.com/photos/ericbesoramolins
https://www.twitter.com/ericbesora
http://www.pinterest.com/ericbesora/








0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!