Travessia de Sau : Pre-Sailfish Berga

Una setmana abans del triatló de mitja distància de Berga, on toca reduir volums i intensitats, el millor pla posible pel cap de setmana va venir de la mà d´en Dani Autet. : Travessia de Sau, 1000m i/o 2500m organitzada pel Cn. Vic-ETB.
El mateix dia coincidien duatló de Bellmunt , Cursa de Montesquiu i la travessa de Sau. Desprès de pensar-ho 2 minuts , sens dubte, la travessia era la millor opció.
En Dani , de seguida proposa fer-les totes dues.
Al ser una travessia de la federació catalana de natació la presència de nadadors serà majoritaria i farem el que podrem.
El que està clar és que per Berga serà una nedada esplèndia.
Coincidim en Josep maria Moreno , en Dani Autet , en Jordi Freixa i un servidor.

La veritat és que fa molta gràcia passar nedant pel costat del campanar de sau. Quan hi passo , em paro 2 segons per mirar-lo: és la meva primera vegada :-) L´aigua a la sombra està freda. Nado molt cómode , intentant no mirar endarrera per veure si sóc o no l´últim.
SWIM 1000m

Al arribada un aigua, 15 miuts de repòs, i tornem- hi. Fer les dues travessies és la millor manera de nedar 3500m. Tot d´una vegada s´haguès fet massa llarg.

Sortida més calmada intentant seguir l´estela d´un grupet de 4 o 5 nedadors que tenim un nivell semblant.
Tornem a passar pel costat del campanar i me´l torno a mirar, ara només 1 segon que sinó perdo el tren.

Tot i anar darrera del grupet ens desviem cap a la dreta i potser fem uns quants metres més.

SWIM 2500m

Tot apunt per Berga !!!!  Aquesta setmana poca cosa que no vol dir res.

Jo i la Rut de moment no tenim fills , però està clarissim que la natació és un esport que s´ha de començar de petit. Pares , si teniu fills, apunteu-los a nedar !!!

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!