Triatló Pont de Suert

Gran cap de setmana triatlètic a Pont de Suert. Canvi del circuit desde l´última vegada que l´havia fet fa dos anys. Personalment penso que ha sigut un encert. I si la cursa a peu fós encara més urbana , encara millor. Els triatletes sóm poca cosa i tenim els turmells delicats.
Arribant a Pont de Suert veiem que el nivell de l´aigua és molt inferior al d´altres anys i ens assabentem que ha perillat la celebració del triatló.
Lo pesat del viatge ens fa decidir a la Rut que en pròximes edicions , si es pot, passarem 2 dies a Pont de Suert. Reduirem el Jetlag i el rendiment serà infinitament superior ;-))
Veient les cares conegudes presents al breafing, es veu el gran nivell que hi haurà a la prova. El breafing no ha defraudat i ha sigut un fabulós aparador de FINISHER´S T-SHIRTS i complements varis. Si amb algú se li acudís posar una paradeta de samarretes faria la primera pela.
Gran sopar previ la nit abans. Al llevar-nos la Temperatura és de 8ºC !!!! A l´arribar als boxes de la T1 fot un fred que pela, però ja ens toca el sol i l´aigua no està gens freda. SWIM     T1 . La natació és molt cómode i ample: la primera boia està molt lluny i fa que no ens emprenyem uns als altres. Penso que fer aquest circuit en comptes de dos voltes ha sigut un encert. Posició 213, aixó comença a ser preocupant. Parlant amb autèntics cracks calen un mínim de 10.000 metres setmanals per no fer el ridícul..... M´hi poso ara mateix, però pensant ja en l´any que vé.
El circuit de bici és exigent BIKE , i també un encert respecte l´anterior. I molt més segur. Tot i l´impressió de fer una bona bici, el circuit marca unes diferencies espectacular entre tots els participants. Posició 159. T2.
L´esperada cursa a peu , desprès d´una setmana amb algun alti-baix , iniciada amb algun dubte però salvada en condicions. RUN . Posició 107.
Gran descobriment el d´aquest any : http://www.hotelcotori.com/ i on segur que tornem l´any que vé.
La Rut, com sempre, inconmensurable :-***

El Club més petit del món torna a puntuar:

Adrià Brunet Portet       2:17:19 ==  26:07  -  1:08:53  -   42:17
Eric Besora Molins        2:22:33 ==   29:10  -  1:12:30  -  40:53
Roger Ardèvol Latorre  2:39:54 ==   33:45  -  1:20:51  -  45:18

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!