Triatló de Blanes : comença el circo

Primer triatló de la temporada. Petit aperitiu pel que està apunt d´arribar. Fantàstica organització del Triatló de blanes que ha complert totes les expectatives. Suposo que per ser el primer l´estat nerviòs era important. L´idea era fer un bany el dissabte, però la rasca important que feia va fer posposar el bany fins al dia D: Diumenge.
Als que trobem l´aigua freda inclús a ple Agost i nomès ens banyem al mar per evitar la transformació en estat gasós degut a la calor, ahir varem haver de fer un exercici mental important.
Personalment crec que no m´havia banyat mai en aigua tant freda.
Tot i que tot s´ha de dir que abans d´arribar als 200 metres, quan ja havies rebut 6 o 7 bofetadas d´algun company crec que ja no feia tant fred.
Suposo que tambè és el temps necessari perquè les conexions sinàptiques del cervell se´n vagin a fer punyetes i un pugui nedar placidament com si estessim a ple estiu.
SWIM
Un cop acabat el tràmit de la natació, circuit de bici molt entretingut i variat amb una petita pujadeta on hi podies deixar un trosset de fetge cada vegada. Pèssima transició T1 on hem deixo les ulleres de veure-m´hi al box.
T1 2minuts 41 segons són massa transició, inclús per mi.
BIKE
El nou sistema de sortides fa que jo surti a una sortida i els meus dos companys d´equip a l´altre. Tot i que em sembla fer una bona bici, el rodar sol sense xupar roda no és el meu fort.
T2 més ràpida però al posar-me les bambes sembla que m´hagin canviat les plantilles de les sabates.....  Osti tú, no paro de queixar-me!!!!
RUN
Va no ens queixem més i posem-nos les piles.

Excel·lent actuació dels companys d´equip:

Adrià Brunet Portet     1:08:51     15:35   35:23   17:53 
Dani Autet Gubieras    1:11:13     12:23   38:20   20:30
Eric Besora Molins      1:11:23     14:12   39:15   17:56

Felicitar als cracks del CN.VIC-ETB que han estat els autèntics dominadors de la prova. !!!
Pròxima parada B de Banyoles. 

Salut i tri


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!