Resistència Física i mental

Amb l´entrenament tots busquem que el nostre cos pateixi una sèrie d´adaptacions per tal de que pugui respondre més eficientment a les càrregues que dia darrera dia està essent sotmès.
A aquestes alçades, tot i que com sempre ningú entrena, segurament ja tots estem inmerços en els primers pasos del que serà una temporada molt llarga.
Hi ha tot una colla d´ajudes ergogèniques en forma de complements vitaminics , aminoàcids i proteines.
Algunes d´aquestes ajudes sóc del parer de nomès fer-les servir en dies on la càrrega d´entrenament ha sigut màxima i hi hagut un desgast muscular important.
No ens hem d´oblidar que el fetge i els ronyons no poden estar sotmesos permanentment a una càrrega de treball alta , si no volem tindre problemes a llarg plaç.

Si ens fixem en la morfologia física dels grans triatletes, no n´hi ha cap que destaqui pel VOLUM dels seus músculs.

VITALGLOP és un producte que es pot prendre cada dia. En la seva composició hi porta taurina, L-carnitina, Jalea real, Vitamina C i Ahswagandha .
És un complement alimentari que permet obtindre l´energía d´una forma ràpida per realitzar les nostres activitats diaries i augmentar el rendiment tant fisic com psíquic.
La L-carnitina intervè en els procesos de transport dels àcids grasos a travès de la membrana mitocondrial, on es transformen les grases en energia. Això permet obtindre energia en tots aquells procesos en els que hi ha un esforç continu, impedint l´acumulació de grases a l´interior de la cèl·lula.
La taurina té funcions como neuromodulador, neurotransmisor, antioxidant, estabilitzador de membranes i protector de la funció hepática. Per les seves propietats como a neurotransmisor té un efecte positiu sobre els procesos de memoria i afavoreix també la funció cardiaca.


Avui dia de descans: entrenament secret, on el cos es pren una pausa per tornar a la càrrega. Cap de setmana  a Calella. Esperem que el temps ens acompanyi.


Salut i Tri !!!

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!