CLUB

Possiblement siguem el Club més petit del Món. Sóm un club ciclista i club de Triatló, Federats a la Federació Catalana de Ciclisme i a la Federació Catalana de Triatló.
Ens agrada l´esport, i hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes tot és posible. Imposible és Inimaginable.
Fem tot el que calgui per potenciar la Salut i l´Esport. Ens agradaria estar presents a moltes competicions.


Avantatges per a socis del Club:
- Esportissim : 10% dte : www.esportissim.com
- SBR Store : 10% dte  : www.sbrstore.com
- Cicles02 : 5 - 10% dte
- Farmàcia Besora : 5 - 10%- 15 % dte : www.farmaciajbesora.com
- L´optica : 5 -10% dte  : www.loptica.com
- Hotel Resguard dels Vents: el millor hotel-spa rural de Catalunya
www.hotelresguard.com
- InterSport VIC : 5 - 10 % dte
Gestió de les inscripcions a curses ,dels socis que així ho desitjin.

El Club buscarà els medis per subvencionar el 100 % de les inscripcions a les proves del calendari del circuit català de la FCT als Triatletes que facin que el club puntui en qualssevol de les lligues de Clubs de la FCT.

Reglament Intern Club triatló Fisiorutpujol.com


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutriciói evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!