B de Banyoles 2013

Gairebé un més d´inactivitat blogguera !!! Encara amb la resaca d´asistir com a públic a l´Ironcat i al Half chalenge barcelona-maresme.
Tornem a Banyoles : El lloc de Catalunya que visitarem més vegades per fer un  triatló.
Adaptar la tàctica de carrera a les teves preferències és una manera de dissimular les teves mancances. La natació per mi sempre ha sigut un tràmit. Al mar sempre hi ha una excusa: onades , corrents....  A Banyoles és perfecte per nedar. És el més semblant a una piscina gegant.
Sortida caòtica , com sempre a Banyoles. Seria molt útil que la FCT invertís una pasta en un megàfon nou. I si pogués ser que generés descarregues elèctriques als qui comencen abans d´hora ja seria perfecte. Estic segur que a qualsevol botiga de xinos n´hi ha.

 Tinc la sensació de nedar bé. Sempre intento no girarme per mirar endarrera, no sigui que hi vegi poca gent, però al sortir de l´aigua i veure que només queden una 80ena de bicis és molt de estressant. #keepKalm i no ens estressem. El tram de natació és un tram diferent als últims 3 anys, i al ser un pel curt, el trobo perfecte:  #tripostureocagon   SWIM    T1

Després de les recomanacions d´en Josep Mª Moreno i d´acord amb les meves habilitats ciclistes, circuit de bici sense cabra. Primera volta a tope i segona volta fent figa i baixant gairebé 10bpm. #merda . Tot i així surt una bici desent.   BIKE    T2

Jugar-s´ho tot a l´última carta és una mica arriscat i algun dia em sortirà malament. Llavors firmaré la crónica amb un primer DNF ("Did not finish") o amb l´encara pitjot FBN (Finisher but not prepared).

Circuit al llac de 3 voltes, ideal per aplicar les 3C . Calma : Primera volta de tanteix. Mirar que tot està al seu lloc. I valorar si es pot seguir el ritme prefixat. L´idea era 4:15/km. M´estic pixant i perdo la concentració. Estic pensant quina era la segona C i no hi ha manera. No m´enrecordo !!! Em paro a pixar i tot sol·lucionat: Era Control . El meu cervell ha de començar a jugar al tetris per tal d´intentar eliminar la variable dolor. Tot i la sobredosi d´Ibuprofè el petit problema que arrosego al peu esquerra em comença a tocar els nassos. .
No tinc dubtes de l´última C : Collons. Hi ha trossos del circuit que tens la sensació d´anar molt ràpid i hi ha el tros de Porqueres que sembla que xafis ous... Al final el Garmin es para amb 4:17/km   Run 

Primer cop a la temporada que puntuem com equip !!!!

Èric Besora Molins                  36:04  -  2:21:13  -  1:22:58 = 4:20:15
Jose Antonio Medina Jimenez  33:06  -  2:25:04  -  1:27:49 = 4:25:59
Josep MªMoreno Furner          32:47  -  2:27:33 -  1:32:31 = 4:32:51

Estreno equipació Rondo. Perfecte. Costura plana . Second skin

Moltes gràcies als amics que ens han estat animant: Xavi , Mamen , Rut , ETBs , CATs , ....

Próxima parada Zarautz, si pot ser sense ibuprofè.

#livingthelife
Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!