I Triatló d´osona

El CN. Vic -ETB va posar les bases per la consolidació del I triatló que es feia a Osona. Amb un desplegament de medis i logítica espatarrant diumenge es va celebrar la primera edició del que segur que serà un dels triatlons més espectaculars del País. Tant per l´exigència del recorregut, com per l´espectacularitat del paisatge.

Montatge complicat però eficient. Un trailer de proporcions èpiques carregava les 140 bicicletes per transportarles al BOX1 situat al pantà de Sau. A gairebé 25 km del BOX2.
Els triatletes deixavem tot lo de la cursa a peu al BOX2 , a la plaça de Vic, abans de sortir amb 3 autocars cap al pantà.

Desplegament espectacular de voluntaris del Vic-ETB , omnipresents a tot el recorregut, per la seguretat dels triatletes.

La natació al pantà era sense neoprè. Degut a l´elevat nivell de l´aigua la sortida serà força endins de l´aigua per tal de nedar 750 m . Fa un fort vent que provoca que a l´aigua hi hagi onades. Després de tota la setmana sense nedar ni un metre, la meva natació ha mantingut el nivell habitual #keepKalm . Diria que la natació era més llarga del compte però la meva opinió , nedant, no és objectiva. SWIM     T1

Després de gairebé 500 km durant la  setmana de vacances a Calella , molt bones sensacions al sector de la bici. Fantàstica ajuda del dorsal 2211 del club triatló sabadell , que m´ofereix la roda a la baixada i inclús m´espera als revolts més tècnics  #crack  #gràcies .

Agafar 71.3 km/h de velocitat màxima no hagués sigut possible sense la seva ajuda .  BIKE   T2

Cursa a peu en un circuit urbà a dos voltes per dintre de vic : RUN

4 valents del Fisiorutpujol:

Dani Autet Gubieras         : 1:31:50  =  12:26 , 53:47 , 25:37
Eric Besora Molins          :  1:32:23  =  16:23 , 54:02 , 21:58
Quim Guitart Roca           : 1:34:59 =  16:48 , 54:40 : 23:31
Carles Masnou Moreno   :  1:46:18 = 19:00 , 58:27 , 28:51












#livingthelife
Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!