Duatló-Caos de Calafell 2012

Cap de setmana on l´alerta per fred s´ha convertit en una onada de pànic institucional, on imperava el toc de queda.
No és bó que cada any hi hagi 1 o 2 proves del calendari de la FCT que siguin un autèntic caos. El duatló de Reus és un referent en això. I suposo que ja hi podem apuntar el de Calafell.
Cada any, hi han mil crítiques i l´any seguent sant tornem-hi.
Aquest cap de setmana , molt encertadament, s´ha suspès el duatló de muntanya d´Odena.
Segurament perquè no es podia garantir la seguretat dels participants i potser perquè el circuit no podria reunir unes condicions adecuades.
Abans de parlar del despropòsits que han passat avui a Calafell caldria preguntar-se si el circuit de bicicleta d´avui, reunia les condicions de seguretat exigibles per garantir la seguretat dels participants i si els organitzadors disposaven dels medis per tal de gestionar eficientment la cursa.
Cerdanyola, va deixar el llistó molt alt, ja ho varem avisar.

No és obligatori que un club organitzi un duatló-triatló , però si que les proves que estan incloses dins del calendari oficial de la FCT compleixin uns mínims exigibles. Amb això , per descomptat , no dic que  la culpa és de la FCT però crec que si que haurien de donar un cop de mà sobre la taula perquè les coses surtin perfectes i tothom en surti beneficiat.

Entre tots hem de mirar de que el triatló creixi en cantitat, però sense descuidar la qualitat. Crec que la FCT hauria de vetllar sempre perquè la qualitat fós la màxima exigible. És obligació del participant saber els circuits de la prova, però el que encara no havia vist mai és que el circuit es canvies sobre la marxa.

5 km de cursa a peu - 20 km de ciclisme (5voltes) - 2.5 km de cursa a peu.

Això és el que s´anunciava al duatló de Calafell.

Els primers 5, s´han convertit en 4 per culpa d´un "cono " mal posat.
S´anuncien 5 voltes al circuit ciclista. Tothom sabia que havia de fer 5 voltes. No sé que ha passat amb el cap de cursa, però han entrat a la volta 4. Els que anaven a darrera del cap de cursa, han entrat a la volta 4 i així successivament. Ho sento, però crec que si algú haguès fet 5 voltes , havia d´haver estat declarat guanyador de la cursa.
Evidentment també hi ha hagut algun sabi que ha fet 3 voltes.

Run1: http://connect.garmin.com/activity/147471234
Bike: http://connect.garmin.com/activity/147471240
Run2: http://connect.garmin.com/activity/147471243

El club s´estrenava a la primera divisió de duatló de carretera. Quedant en la 11ena posició dels 15 clubs de primera.
                                                  Run 1           Bicicleta     Run 2           Total
Enric Viñas Font                        14:21             28:34        09:34         52:29 espectacular com sempre!!!
Eric Besora Molins                    15:39             32:43         09:49        58:11
Jose Antonio Medina Jimenez     15:42            33:41         10:10        59:33

Pròxima parada a granollers, circuit de Catalunya. Quantes voltes seran ? 5? 4? 3?

Per últim, un canvi en aquesta temporada fa que les devolucions de les inscripcions a curses les tramitin directament els organitzadors. Encara és hora que em contestin els organitzadors de Calafell dels dos esportistes que vaig donar de baixa......

Salut i Tri

2 comentaris:

Tens tota la raó... va ser un caos i bastant insegur, però gràcies al seny dels participants no va haver-hi més problemes.

Totalment d'accord. Jo vaig estar a punt de fer 5 voltes. I això que a la bici anava KO total. Cada gir era un suplici, cada arrencada, bessons pujats, tot i així vaig estar a puntet de fer 5 voltes.
Encara em fotien bulla per baixar de la bici desprès de travessar la línea de peu a terra. Però si jo anava a fer una altra volta, quan em vaig trobar que tothom desmuntava. Ja em veus corrent per boxes amb les bambes de cales posades, lamentable, T2 pésima.
A la següent que passi això, jo faig totes les voltes, i després presento la pertinent reclamació!!
I corrent, ja vaig notar de seguida que el circuit era curt. Per megafonia van dir que un cop deixavem l'asfalt encara seguiem sentit tarragona pel passeig, però al deixar l'asfalt, zas, gir de 180º.
I a sobre al final, ni samarreta ni hosties. Es veu que tenien el lloc on les donaven ben amagat poray!!
Merci per etiquetar les fotos!

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!