Triatló de St.Feliu

Sempre és un plaer participar al triatló més antic de Catalunya. Podem donar per comfirmat que aquest any cada dia nedo pitjor. Ho vull atribuir a alguna corrent maligne que m´arrosega cap a on no toca però començo a tindre seriosos dubtes que així sigui. Perdent 2 minuts respecte l´any passat en el sector de l´aigua i tinguent la percepció de nedar malament.
SWIM Aventures varies a la T1 
El sector de ciclisme és sempre espectacular. Típica carretera de la Costa brava, amb constants pujar i baixar. Gràcies amb en Roger Seguí faig una bona bici, pujant. Baixant és un altre asignatura pendent que tinc.
BIKE . El circuit no arriba als 17 km...... T2
La cursa a peu no ha de tindre cap problema: tot pla amb una petita pujadeta. Dues setmanes de molt volum d´entrenament  crec que m´han deixat força rostit i a la cursa a peu no puc córrer més del que ho faig. Sempre amb una excusa apunt : pffffffffffff.
On no n´hi ha no en raja. RUN
Adrià Brunet Portet  1:09:03   15:42  -  33:31 -  19:50
Eric Besora Molins   1:15:45   15:45  -  38:20 -  20:35
Dani Autet Gubieras 1:15:01  13:02   -  39:14  - 22:45

El club torna a puntuar quedant en una meritoria 29ena posició de 45 clubs que han puntuat: Felicitats a tots!!

Diumenge: Half de Calella. Tot una setmana per recuperar i amb molta il·lusió desprès de que fa 2 any fós el meu primer half. 
Setmana amb reducció progressiva de l´intensitat .

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!