Tàctica B de Banyoles

Nens i nenes, diumenge NO hi podrà haver polèmica entre si les nenes poden anar a roda dels nens i/o al revès .
Ningú pot anar  a roda de ningú, i hi haurà tot una esplèndida bateria de jutges per treure les targetes que corresponguin. 

Tot i que posaria la mà al foc que algú caurà a la tentació. En fi.... 

Farè pública la meva tàctica infalible pel B de Banyoles. A ningú li interessa ni li importa però escribint-ho em quedo molt més tranquil i em trec pressió. 
Així , sense pressió , el rendiment augmentarà exponencialment. 

Sector 1: Swim 2200m : Nedar intentant no ofegar-me. i el  més recte possible. Aquí el drafting està permès. No val ofegar, mal parits !! Intentar obrir la boca nomès per respirar i intentar beure el mínim d´aigua que l´any passat al final de cursa em va fer correr buscant un wc.

Sector 2: Bike 70 km .Si, si, 70. Tot i que a tot arreu posi 80, l´organització sempre ens obsequia amb 10 km menys , que a l´alçada de la temporada que estem són molt d´agrair. Les coses com siguin!! La idea serà anar a una mitja entre 140 i 150 bpm. Cadència de 90 a 100 rpm .

Sector 3: Run 20km. Aquí serà molt fàcil l´estrategia: cremar tot el que quedi. Tant pot ser molt com no res.....

Prioritzant en cada sector el disfrutar del triatló en estat pur.

Apa !! que el dilluns reposarem ! :-)))


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!