B de Banyoles: DRAFTING, SER o NO SER , that´s the Question

De totes les distàncies triatlètiques que s´organitzen a Banyoles el "B" és el més peculiar de tots perquè és sense drafting.
No m´agradaria gens fer-me pesat però ja ho advertia al anterior post: "oju" amb el drafting.
La veritat és que jo no vaig tindre percepció de drafting en cap moment però nomès acabar els comentaris d´altres participants i de la meva dona que estava de públic em van explicar la presència de grans pelotons "a roda". ...
   No cal dir gaire res més ....  però m´encantaria ser jutge motoritzat per passar-m´ho pipa.

El segment de natació es va retallar a 1500 m tal com especifica el reglament, per la relació entre la temperatura de l´aigua i la temperatura exterior. Més d´un caldria que és llegís el reglament: http://www.triatlo.org/docs/FETRI%202011Reglamento%20de%20Competiciones.pdf

SWIM : Natació dolenta( posició 343 ), aigua fresqueta 13.9ºC . Aixó si, recte com mai, gràcies a les estupendes boies del rem . Dóna gust nedar a banyoles.
T1: Sense problemes i sense descuidar-me res.
BIKE: 2 voltes al circuit "clàssic" de Banyoles. Remarcar que el circuit fa 70.83 km, com cada any. Tots ho sabem, encara que es publiciti que són 80km . Crec que valdria la pena actualitzar-ho, que ja són 9 edicions. Posició 219 i de menos a més. Quan adelanto a tanta gent en bici em dono compte de la merda de natació que he fet. A 32.0 km/h em dóno plenament per satisfet, i crec que és el sector on tinc més marge de millora.
Cadencia 89 rpm i 152 bpm, gairebé ho he clavat :-)
T2: sense problemes.
RUN: 19.3 km , igual que l´any passat. Jo també actualitzaria la distància corrent. Més val publicitar 19 i que siguin 19.3..... Posició 119 i se m´ha acabat la pista :-)))
3 voltes al llac, a 155 bpm de mitja. Interessant.

Felicitar a l´organització,  i a tots els "Finishers" que han aconseguit el seu resultat lluitant individualment contro el seu crono. Als demès merda seca.....
Pròxima parada sense drafting: B de Balaguer, on ja avanço que allà es complirà molt millor.
Pels amants de les altes velocitats anant a roda , ens veiem aquest dissabte al Triatló per equips del Prat i Diumenge al triatló de sitges.

Salut i tri . Aconsello llegir-s´ho: http://www.triatlo.org/docs/FETRI%202011Reglamento%20de%20Competiciones.pdf




0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!