Campionat de Catalunya per equips de duatló de carretera


Segona edició a la que participem. Tot i tindre l´equip amb moltes baixes teniem dues possibilitats: fer un equip molt potent on nomès hi podien participar 6 o fer dos equips més equilibrats on tothom hi pugui aportar alguna cosa.
És campionat de Catalunya per equips i la idea és que tothom aporti algo a l´equip.
Equip A : Enric Rota , Liki Viñas , Bernat Pou i Adrià Brunet.
Equip B: Dani Autet, Jose Antonio Medina, Roger Ardèvol , Sufu , i eric besora.

Sortida de l´equip A: Sóm 5 i la idea és anar tots agrupats. 5km tots agrupats i tothom ha aguantat com uns campions. Potser hem començat un pel ràpids però de seguida hem trobat el nostre ritme.
Primera transició i 20km en bicicleta , completament pla. Ens trobem un parell d´accidents, el que et fa posar en alerta. Última transició i última cursa a peu. Tots aguantem. Posició 84 i objectiu aconseguit: participar-hi com un equip.

Sortida de l´equip B: Són 4 i aquí no pot fallar ningú. Primera cursa a peu....  sense haver-hi estat , i coneixen-los: ritme infernal de sortida. 5 km vist i no vist.
Dues voltes al circuit ciclista . Aquí en Liki haurà posat un ritme infernal. La mala sort ens acompanya en aquest sector. En  Bernat pateix un caiguda. Al aixecar-se té un dit da la mà dislocat. Desprès de pensar durant una estona si pleguen o tornen a la cursa, decideixen tornar. Per mi , sens dubte , avui en Bernat ha sigut l´autèntic guanyador individual de la prova.
Realment cara de patiment en els 2.5km finals de cursa a peu i desitjada arribada per ser atès a l´ambulància. Posició 62.
Felicitats a tots . Missió complerta: Duatló per equips.

La Rut i jo no tenim prous paraules per agrair a tots els integrants per formar part del club més petit del món. Seguirem essent petits , però vosaltres ja sou molt Grans !!!

Salut , mai millor dit, i TRI !! Recupera´t Bernat :-))))

Pròxima parada : Igualada .

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!