Duatló de Vic amb Anticicló.

Com cada any, duatló de carretera de Vic. Dia brillant, amb un anticicló que abarca gairebé tot el pais. Arribada a boxes amb temps suficient i trobada amb els companys: avui Enric Viñas, Josep MªMoreno Furner , Carles Carbonell i jo mateix. Un espectador de luxe: en Sergi Miró, recuperantse de la caiguda de Banyoles.
Penúltim duatló de carretera, abans de començar els triatlons, i distància molt útil per preparar altres objectius propers.
La sortida serà explosiva, com és costum, i cadascú haurà d´aguantar l´estirada com pugui.
Primer tram de Run , no arriba a 7 km: http://connect.garmin.com/activity/78284336 .Com de costum surto lent, però amb 7 km tothom es posa al lloc que li toca.
Transició ràpida per agafar la bicicleta. Recorregut espectacular , però que no tindrem temps d´admirar-lo per lo ràpid que s´anirà, pujant, i sobretot baixant.
Surten gairebé 34 km : http://connect.garmin.com/activity/78284349 . Pujada en grup, gran estat de forma d´en Xavier Riera , i baixada esbojarrada , on se´m fa difícil aguantar al grup, però a l´últim lloc vaig còmode. L´última recta fins arribar a Vic és llarga.
Última transició, i últim sector, sempre el millor. Una mica més de 3 km. Calor asfixiant però serà ràpid. El sector més gratificant , sens dubte, on em dono compte que els entrenaments van pel bon camí.
http://connect.garmin.com/activity/78284360
Arribada a meta i la millor de les recompenses: la meva dona amb una gran rialla i l´inseparable càmara de fer fotos.

Gran actuació del Club que torna a puntuar per cinquena vegada a la lliga.

Gràcies a tots

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!