Mitja Marató de Barcelona 2013

Últimament l´esport d´èlit , la política ....   sembla que tot estigui corromput però crec que és un simple reflex de la societat actual .
Apuntar-se a una mitja marató és molt sencill. La de Barcelona només l´he feta 2 cops, i m´agrada molt.
Al apuntar-se ja saps que hi haurà 14.000 ganàpies fent cua al guardaroba, que has de venir cagadet perquè les cues dels WC donaran dues voltes a l´estació del nord . Per als que les aglomeracions ens estressen segur que hi ha mitjes millors, però si t´hi apuntes: no et queixis.
El recorregut és conegut, i esplèndidament MARCAT !!
Suposo que en un afany de rebaixar MMP i sobretot de poder-ho explicar a les xarxes socials i rebre l´aprovació de coneguts i extranys molta gent retalla a totes les aceres i llocs posibles on es pot guanyar uns metres que es transformaran en uns segons preciosos.

Aquest any a l´alçada de Pere IV -diagonal la Rut ha sigut testimoni de les espectaculars retallades de moltissima gent que decideix tirar pel dret i no fer el recorregut marcat.

Val més matar el tema perquè entrariem en una espiral molt perillosa, on tot es pot criticar i a tothom se´l pot assenyalar per fer algo malament i es pot arribar a cansar el personal.....
T´agrada l´esport ? T´agrada posar-te reptes personals ? Quina sensació tens si el GPS et marca 20.5 km en una mitja ?     .......

La tàctica d´avui  era clara : Passar el 10.000 amb 40´pelats , del 10 k al 15k rodar a 3:55 i a partir del 15 apretar al màxim. Llebre de luxe @titimiro . Passem els 10.000 un pel per sota els 40´ , però amb unes sensacions "regulars". El titi va sobrat i noto com m´espera. Pel cap et passen mil coses,  intentes autoconvencet que no vas més ràpid perquè no vols....  #quieroynopuedo

RUN

Diria que aquesta haurà sigut l´última mitja de l´any, fora dels triatlons. MODE TRIATLETA ACTIVAT

No calen més jutges, ni més arbitres: calen menys tramposos. L´esport inclou uns valors en si mateix que no sempre es compleixen.

Salut i tri!!

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!