Triatló SPRINT de Calafell : Entre Half i Half

Primera reedició del triatló de Calafell. Que hi hagi un nou organitzador no ha impedit que presenti un cartell de luxe amb molts dels integrants de la selecció catalana.

Dues sortides : amb aixó mai ens posarem d´acord. Si cada cursa fós un campionat del món segur que només n´hi hauria una, però sempre ens hem d´enrecordar que tot i que també hi competeixin autèntics cracks no deiexen de ser curses populars amb més o menys nivell.

Que tinguin la deferencia de fer dues sortides crec que és un luxe, tant si et toca a la primera com a la segona. Lo normal és que a la primera hi hagi un nivell més alt ( Elit i clubs de primera divisió ) , però per equilibrar en número les dues sortides també hi ha "populatxos" que haurem de portar les nostres pulsacions a extrems insospitats perquè no et doblin els cracks.

El mar era com una bassa , amb alguna meduseta que no mira tv3 on diuen que ja sóm a la tardor. SWIM  T1

En aquesta ocasió he pogut compartir bicicleta amb autèntics herois pedaladors que tot i trencar-nos les banyes fotent-nos cops de destral entre nosaltres, hem vist atònits com el grup que començava a 100 metres davant  nostre s´ha anat allunyant fins que l´hem perdut de vista.
Tot i aixó arribar a 173 bpm en pla , no crec que pogués anar gaire més ràpid. A la 3era volta he estat apunt de dir que a veure si hi pensaven que tot baixant de la bici haviem de córrer, però encara no hi havia prou confiança entre nosaltres, tot i els cops de destral, i he optat per no dir res. BIKE   T2

Hem acordat amb la Rut que em dona de plaç fins a l´inici de la pròxima temporada perquè aprengui a pujar i baixar de la bici de forma més decent. Trobo a faltar massa les rodetes de quan era petit.

La cursa a peu sempre el millor sector, tot i que mentres començo a córrer em vé al cap : """que pots allargar la temporada tant com vulguis, sempre que tinguis present que com més llarga sigui "menys" ràpid podràs córrer.....""  RUN

Un distància Sprint , estressant, però crec que la millor opció entre 2 half.

Diumenge Half a Le Barcarès, pinten pluja :-//

Salut i tri.




0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!