Duatló de St.Joan de les Abadesses 2012


Setmana super complerta: m´han arrencat un queixal del seny, se´ns va espatllar la secadora , desprès el renta plats i Diumenge : Duatló de Sant Joan de les Abadesses
Podia passar qualssevol cosa, però tot a anat bé i ha sigut genial.

Organització impecable per part d´un gran club, cuidant fins a l´últim detall.

Estrenavem circuit, i aquest any no tenia res a veure amb la resta:  Cursa a peu de 10 km, donant dues voltes a un circuit trencacames i amb algun tros on ens havien preparat alguns exercicis de propiocepció pels turmells : Han pensat en tot.

Primera distància Olímpica i avui tocava canviar una mica el xip. No valia sortir gaire per sota 4´/km , almenys en el meu cas.
La idea era fer la segona cursa a peu més ràpida que la primera i a priori l´intenció  era fer la primera a 4:00.
exigència del circuit ha fet que el primer tram de cursa a peu m´hagi sortit a 4:06 /Km.

Run1: http://connect.garmin.com/activity/159043386

T1, com sempre, però avui si perdia 30´´ per posar-me les sabates no era tant important.

Circuit de bici espectacular i de sobres conegut. Córrer a al costat de casa té les seves avantatges.
Abans d´arribar a Ripoll ha passat la locomotora de plana fabrega i m´ha deixat el mono sense pegatines.
De St. Joan a Ripoll era ideal pels cobarts que buscavem una roda amiga i mirar d´aguantar-la. M´hi incloc perquè , en bici, la cosa no està per tirar coets.

A partir de Ripoll tothom s´havia d´espavilar i crec que aquí començava el duatló de veritat. La pujada fins a Vallfogona no és cap megaport però requereix una atenció constant i essent nomès 40 km no hi ha excusa perquè tothom s´esforci al màxim de les seves possibilitats. Aquí ja no hi havia Drafting.


T2, “sinprisa però sin pausa”.
La segona cursa a peu d´avui era ideal per veure si els entrenos del mister estan funcionant.  M´he posat la gorra Skinfit de les grans ocasions i he engegat el motoret  durant  5 km.  Ha costat però el crono s´ha parat a 4:04 /km. Objectiu assolit ok.

Avui hem fet equip amb en Josep MªMoreno Furner , un mestre de la llarga distància.

Eric Besora Molins              2:21:16 =  38:53 – 1:22:58 – 19:25
Josep MªMoreno Furner     2:31:58  =  42:52 – 1:26:59 – 22:07



Aprofito per dir que tenim disponibles 1 plaça al duatló de Vic i 1 al duatló de Banyoles. Si algú s´ha quedat sense plaça , de qualssevol club , que es possi en contacte amb mi , i “previo pago dels 19 €” gestionarem el canvi a la FCT.

Seguint la tònica de molts blogs que segueixo, he fet servir :

1 esmorçar presidencial a casa -1 segon esmorçar a Cal Enric a St. Joan -  1 mitjons del decarton – 1 gel powerbar de maracuià amb 300mg de sodi i 50 mg decafeina  arribant a Ripoll - ½ bidó  Powerbar Isoactive de maduixa – 1 zoot Ultra TT 5.0 – 1 Super mono Mozia amb màniga curta –1 gorra Skinfit - 1 gran dosi de motivació que no venen enlloc i que cadascú la treu d´on pot : Rut Pujol Caralt– 1 Garmin Forerunner 310XT: on hi pugui anar un Garmin no hi possis un Polar. – 1 cinta portadorsal Powerbar que s´aguanta a mig cul ,com els bons.

Pròxima parada : Duatló olímpic de Banyoles. Aquí no espera ningú.





Salut i tri

2 comentaris:

Aquí teniu el vídeo

http://www.youtube.com/watch?v=c30ok8oFi6o&feature=g-all-u&context=G257ff62FAAAAAAAAEAA

Gràcies Joan !! Al facebook ja l´haviem penjat, ara l´he afegit al blog.

Merci :-)

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!